Krása a módaMóda

Dlouhý řetízek do výstřihu: 4 důvody proč jej nosit v roce 2024

Dlouhý řetízek do výstřihu: 4 důvody proč jej nosit v roce 2024

Říkali jste si někdy, že váš outfit je příliš nudný a nezajímavý? V tom případě se na okamžik zastavte u tohoto článku. Ukážeme vám totiž, že pomocí dlouhého řetízku ve výstřihu můžete svůj outfit nejen povýšit na vyšší level, ale také si opticky zeštíhlit postavu. A to stojí za to, ne?

Proč nosit dlouhý řetízek ve výstřihu? Nošení dlouhého řetízku ve vašem výstřihu může být módní trend a spoustu žen řetízek nosí pouze z tohoto důvodu, aniž by věděly o dalších benefitech, které díky tomu mohou získat. Jaké další důvody pro nošení dlouhého řetízku ve výstřihu existují a proč?

Optický klam

Nejčastějším důvodem k nošení dlouhých řetízků ve výstřihu je optický (vizuální) klam. Jak název sám o sobě vypovídá, pomocí umístění dlouhého předmětu v oblasti krku dosáhneme menšího triku, díky kterému na pohled prodloužíme svou postavu. Nevěříte? Vyzkoušejte to ihned! Pokud chcete výsledný efekt ještě umocnit, noste triko s výstřihem do V.

Talisman nebo symbol skrytý v řetízku

Dalším důvodem může být nošení dlouhého řetízku jako symbolu, který byl dané osobě předán jako dar nebo pro něj představuje talisman či amulet, který chce mít stále s sebou.

Sebedůvěra nositele

Dlouhý řetízek může také vyjadřovat sebevědomí svého nositele, což dokazuje fakt, že mu nevadí pohledy ostatních lidí do intimní oblasti výstřihu.

Náboženské důvody

V některých kulturách se může jednat o náboženské nebo jiné důvody. Mezi křesťany je velmi oblíbeným doplňkem vyjadřující jejich víru například růženec, což je také dlouhý řetízek.

Ať už se pro nošení dlouhých řetízku ve výstřihu rozhodnete z jakéhokoliv důvodu, vybírejte pečlivě. Pokud váš outfit bude sám o sobě pestrý a nepřehlédnutelný, pravděpodobně již nebude nutné zvýrazňovat váš dekolt pomocí dlouhých řetízků.

Naopak v případě nudného nebo nevýrazného outfitu sílu dlouhého řetízku ve výstřihu využijte a nebojte se zazářit. Každý z vás si občas zaslouží být středem pozornosti!