Krása a módaMóda

Co se bude nosit na podzim roku 2024

Co se bude nosit na podzim roku 2024

Právě se blíží vrchol léta, a to znamená, že je ideální čas začít s přípravou na nadcházející podzim. Obchody s oblečením vyprodávají aktuální kolekce určené do horkého počasí a na jeho místě se brzy objeví podzimní trendy. Jaké ale budou? Co se bude nosit na podzim v roce 2024?

Podle časopisu Vogue bude letošnímu podzimu vládnout volnost a krása, která nezná hranic. A ukázalo se to napříč módními přehlídkami na francouzském týdnu módy. Jak ale takovou to abstraktní definici přetavit do praxe?

  • Overzise kousky a teplákovina
  • Klasické kousky v elegantních kombinacích
  • All black outfit
  • Metalíza jako „barva“ tohoto podzimu

Co se bude nosit na podzim 2024

Od letošního podzimu nečekejte žádné převratné novinky ani trendy. Je dokonce možné, že můžete seskládat velmi trendy a aktuální outfit i z kousků, které již máte ve svém šatníků. Například pokud jste fanoušek overzize kousků, máte vyhráno! Huňatý svetr, tepláková souprava nebo pěkně střižený oversize kabát vás zahřejí. Nebudete se v nich ale nikdy cítit příliš „napasovaně“.

Dejte průchod eleganci

Jestliže jste ale spíš zastánce elegantní módy, nevadí! I váš styl skvěle padne letošnímu podzimu. Sáhněte po klasickém trenčkotu, bílé košili či džínách. Tyto základní kousky, které patří do každého správného šatníků unosíte i v následujících měsících. Snažte se je ale kombinovat s důrazem na eleganci. Vhodné doplňky pozvednou celý váš outfit na vyšší úroveň.

Jak to bude s barvami?

„Barvou“ toho roku je metalíza. Oblečení s kovovým nádechem bude pro vás ten pravý trendy kousek, který si můžete pořídit. V případě, že ale těmto kouskům nijak neholdujete, sáhněte po osvědčené klasice. Letošní podzim totiž přeje celočerným outfitům. A tak si nemusíte lámat hlavu s kombinováním barev.