Krása a módaMóda

Značky riflí: 4 nejoblíbenější na světě

Značky riflí: 4 nejoblíbenější na světě

Potřebujete si koupit nové rifle, ale nevíte, která značka je kvalitní a zároveň nejoblíbenější? Níže vám nejen shrneme nejznámější značky na světě, ale také vám rozšíříme obzory o těch nejoblíbenějších.

Nejznámější značky riflí

  • Levi’s
  • Diesel
  • Guess
  • Tommy Hilfiger
  • Lee
  • Calvin Klein
  • Wrangler

Levi’s

Levi’s je považován za průkopníka džínových kalhot. Byl založen v San Franciscu v Kalifornii v roce 1853 Levi Straussem, který začal prodávat džíny v rámci zlaté horečky. Tato značka představila první džíny s patentovými nitěmi a mosaznými knoflíky, což přispělo k její popularitě a odolnosti. Levi’s se angažuje v oblasti udržitelnosti a snaží se snižovat dopad své výroby na životní prostředí. Má globální rozšíření a je oblíbený po celém světě.

Diesel

Diesel byl založen v Itálii v roce 1978 Renzo Rossim, který měl vizi vytvořit odvážnou a nezvyklou značku módy. Je proslulá svými džínovými kalhotami, které jsou navrženy s důrazem na moderní střihy, inovativní džínové tkaniny a detaily. Je známá pro svůj edgy a rebelující design, který často zahrnuje nekonvenční a výrazné grafické prvky. Taktéž nabízí širokou škálu módního oblečení, včetně triček, svetrů, bund a doplňků, které odrážejí moderní a městský styl.

Guess

Je jedna z předních značek džínového oblečení. Jejich džíny jsou navrženy s důrazem na moderní střihy a trendy, a jsou oblíbené pro své pohodlí a výrazné designy. Je vyhlášený pro svůj sexy a moderní styl, který přitahuje zejména mladé módní nadšence. Guess je proslulý svými výraznými reklamními kampaněmi, které často obsahují známé modelky a celebrity, což pomáhá značce udržovat její atraktivní obraz.

Tommy Hilfiger

Je proslulý pro svůj klasický a preppy styl, který spojuje americké dědictví s moderním nádechem. Ikonickým znakem značky Tommy Hilfiger jsou tři barvy: modrá, bílá a červená, které se používají jak v logu tak i v produktech. Spojuje klasiku s novodobým stylem a je oblíbeným výběrem pro ty, kteří hledají nadčasový a vkusný módní vzhled. Jejich kvalitní produkty, ikonický design a dlouhá historie je činí jedním z významných hráčů na mezinárodním módním trhu.

Shrnutí

Výše blíže představujeme čtyři nejznámější značky na světě. Ať už si vyberete rifle od značky Levi’s, Diesel, Guess nebo Tommy Hilfiger, nikdy nesáhnete vedle.