Krása a módaMóda

Podlepení prsou do šatů speciální páskou: jak na to 2024?

Podlepení prsou do šatů speciální páskou: jak na to 2024?

Pásky na podlepení prsou do šatů vychází z již osvědčených kineziologických tejpů. Na první pohled vypadají naprosto totožně, a proto se nabízí logická otázka, zda mezi nimi existuje nějaký zásadní rozdíl. Přestože totiž na trhu najdete pásky, které jsou speciálně určené jako alternativa podprsenky, můžete použít i běžné tejpovací pásky. Jedná se snad jen o šikovný marketingový tah?

Boobie tapes vs. konkurence

Značka Boobie tapes, která je v současnosti v tomto kontextu patrně nejrozšířenější, na svém webu uvádí, že jejich pásky jsou prodyšné, hypoalergenní, odolné vůči potu a lepidlo neobsahuje latex. Právě na přítomnost latexu si musí dát pozor ti, kteří jsou na něj alergičtí.

Podobnou pásku jako nabízí Boobie tapes najdete i u značky Intimissimi. Ta vás však vyjde „jen“ na 319 korun, a je tedy o 70 korun levnější. Oproti Boobie tapes navíc Intimissimi nabízí pásky na podlepení prsou do šatů hned ve třech odstínech. Možná se tedy vyplatí poohlédnout se, jaké možnosti jsou dostupné a nespokojit se hned s první variantou, na kterou narazíte.

Pásky na prsa vs. tejpy

I klasické kineziologické tejpy bývají prodyšné, jelikož jsou vyrobené na bázi bavlny. Zároveň by neměly obsahovat žádné škodlivé látky. Jejich vlastnosti jsou speciálním páskám na prsa velmi podobné, najdete však jeden zcela zásadní rozdíl. A tím je cena. Ty nejkvalitnější tejpy, které pořídíte v lékárně, vás obvykle nevyjdou ani na polovinu. Béžový tejp od značky Mivolis najdete v drogerii DM za stovku. To už je poměrně podstatný rozdíl.

Dolů s nimi! Ale jak…?

Pokud se rozhodnete tejpy na prsa použít, a je jedno jestli ty speciálně na tuto příležitost určené nebo „obyčejné“, jistě vás zajímá, jak je sundat. A to zejména z oblasti bradavek, kde může sundávání lepidla působit velmi nepříjemně až bolestivě. Naštěstí ale existuje jednoduchý trik. Stačí pásky řádně naolejovat, počkat cca 10 minut a pásky jednoduše sundat. A je to!