Krása a módaMóda

Co nosí celebrity v létě 2023? Inspirujte se

Co nosí celebrity v létě 2023? Inspirujte se

Hledáte inspiraci pro stylový letní outfit? Pojďme společně nahlédnout do šatníku celebrit, jako je Jennifer Lopez nebo Natalie Portman, a inspirovat se jejich vkusem.

Topy a šaty bez ramínek 

Určitě jste již zaznamenala, že se ve velkém stylu vrací móda z 90. lét. Ne všechny trendy inspirované touto dekádou se nám musí líbit, ale přiléhavé topy a šaty bez ramínek rozhodně stojí za pořízení. Vždyť si je oblíbily i takové hvězdy jako Hailey Bieber nebo Emily Ratajkowski. Tyto známé osobnosti je vynesly v jednoduchých outfitech s minimem doplňků. Moderní vzhled jim zajistily boty na podpadku s ostrou špičkou a stylová kabelka.

Maxi šaty

Možná si myslíte, že léto a minišaty patří neodmyslitelně k sobě. Mnohé známé dámy by s vámi ale nesouhlasily. Jennifer Lopez, Irina Shayk či Ashley Roberts nedávno vynesly do ulic letní módní styl v podobě maxi šatů. Jennifer Lopez zvolila oslnivý model v bílo-červeném vzoru se zvonovými rukávy, bílé sandály na vysokém podpatku a červenou koženou kabelku.

Trička s odvážným potiskem

Dalším hitem letošního roku je Y2K styl a s ním přicházejí na scénu trička s odvážným potiskem, která patří mezi nejmódnější oblečení tohoto léta. Takové kousky byly nedávno k vidění na Rihanně, Kim Kardashian a Cardi B. Tričko s potiskem považujte za základní prvek letního šatníku – stačí jej doplnit oblíbenými džínovými šortkami nebo midi sukní a voila – výrazný outfit je na světě!

Košilové šaty

Natalie Portman zvolila na výletní večeři Dior Spa v Paříži tmavě fialové košilové šaty a béžové boty na klínku. Košilový střih patří letošní léto mezi top styly šatů. Jeho výhodou je především univerzálnost a pohodlný střih. Plátěný nebo džínový model využijete na každodenní nošení do práce, naopak košilové šaty z luxusnějšího materiálu si můžete stejně tak jako Natalie vzít bez výčitek na výjimečnou událost.

Bikiny v pastelových barvách

Pokud jste si ještě letos nekoupila nové bikini, udělejte to nyní a nechte se inspirovat celebritami. Kendall a Kylie Jenner dobře ví, že extrémně světlé či pastelové bikini skvěle podtrhnou jejich opálené křivky. Vsaďte proto na růžovou nebo zelenou a staňte se královnou pláže. Ještě moment! Nezapomeňte svůj plážový outfit doladit pletenou taškou z rafie a stylovými nazouvacími sandály.