Krása a módaMóda

Spodek plavek s vysokým pasem: 3 typy postav, ke kterým se hodí

Spodek plavek s vysokým pasem: 3 typy postav, ke kterým se hodí

Jste fanouškem plavek s vysokým pasem? Tyto trendy plavky nejenže vypadají skvěle, ale také mohou výrazně ovlivnit vaši postavu. Zde jsou tři typy postav, ke kterým se spodek plavek s vysokým pasem hodí.

Postava ve tvaru hrušky

Pokud máte širší boky a menší pas, plavky s vysokým pasem jsou skvělou volbou. Tento střih vizuálně prodlouží nohy a vytvoří elegantní siluetu. Vyberte si plavky s lehce se rozšiřujícími nohavičkami, které vyrovnají proporční rozdíl mezi horní a dolní částí těla.

Postava s přesýpacími hodinami

Pokud máte vyvážené proporce s výrazným pasem, spodek plavek s vysokým pasem vám bude lichotit. Tento styl zdůrazní vaši přirozenou křivku a vytvoří elegantní linii. Zvolte si plavky s decentním výřezem, které opticky prodlouží nohy a dodají vám ještě více eleganci.

Postava ve tvaru jablka

Pokud máte širší pas a menší boky, spodek plavek s vysokým pasem může být skvělou volbou pro vytvoření vizuální iluze zúžení pasu. Tento střih opticky prodlouží nohy a vyrovná proporční rozdíl mezi horní a dolní částí těla. Vyberte si plavky s pevnějším materiálem a elastickým pásem, který podpoří kontrolu postavy a vytvaruje vaši siluetu.

Přehled vhodných střihů plavek 

Typ postavyVhodný střih plavek
HruškaRozšiřující nohavičky, vysoký pas
Přesýpací hodinyDecentní výřez, vysoký pas
JablkoPevnější materiál, elastický pás, vysoký pas

Pokud jde o výběr barev a vzorů, mějte na paměti, že tmavší barvy a jednobarevný design opticky zmenší oblasti, na které jsou zaměřeny. Naopak jasnější barvy a vzory přitahují pozornost a mohou vytvořit dojem plnosti, Vždy se však řiďte tím, co vám přijde nejpohodlnější a nejvíce se vám líbí. Nakonec jde především o to, abyste se ve svém těle cítila sebejistě a dobře.