Krása a módaNehty

Gelové nehty: růžovo stříbrné kombinace jako trend roku 2024

Gelové nehty: růžovo stříbrné kombinace jako trend roku 2024

Víte, že barvou letošního roku je odstín zvaný Viva Magenta? Pokud ne, tak vězte, že tomu tak skutečně je. Jedná se o naprosto nádhernou růžovo červenou barvičku, která vypadá dokonale na oblečení, rtech, bytových doplňcích a samozřejmě i na nehtech. Není žádný důvod proč byste se této zajímavé barvy měli obávat. Bude působit naprosto dokonale. Zejména pokud ji nakombinujete se studenou stříbrnou, čím vytvoříte naprosto dokonalé gelové nehty.

Růžovo stříbrná kombinace vás prostě nezklame!

Růžovo stříbrná kombinace nikdy neomrzí. V letošním roce s ní navíc budete i velmi trendy. Jaké barvy gelů a gel laků se vám tedy vyplatí pořídit? Máme pro vás hned šest skvělých tipů. Zastáncům gel laku v žádném případě nesmí uniknout dokonalý odstín Viva Magenta 120 ani třpytivý gel lak od značky LONEL v odstínu červené řepy č. 171 se třpytkami.

Stříbrných odstínů je na trhu celá řada, je však třeba rozlišovat mezi třpytkami, které jsou hustě namíchány do průhledného gel laku a skutečně stříbrným odstínem. Plně krycí stříbrnou barvu najdete například u NANINails. Vyzkoušejte některý z jejich stříbrných odstínů. V kombinaci s růžovou bude dokonale vypadat například odstín s názvem Woman Glow.

Pamatujte, že vždy je nutné pod gel lak aplikovat kvalitní podkladovou bázi a na závěr završit celou manikúru vhodnou závěrečnou vrstvou.

Příznivci gelu zase jistě ocení třpytivý barevný gel s perfektním krytím v odstínu č. 23329 od značky aglia nebo UV/LED gel v odstínu Hot Magenta 167 od značky Ruscona. Plně krycí stříbrný gel také najdete v nabídce značky aglia, a to dokonce v několika odstínech. K výraznému odstínu Viva Magenta skvěle sedne například odstín č. 20050 s názvem Wedding Quick.