Horoskopy

Znamení více tváří: 4 největší pokrytci zvěrokruhu

Znamení více tváří: 4 největší pokrytci zvěrokruhu

V jednu chvíli usměvaví, laskaví a v druhé vám hodí klacky pod nohy nebo vás obelžou. Možná jste se s takovými jedinci už setkali, spálili se hned na začátku a už se jim vyhýbáte. Není snadné takovéto pokrytce odhalit. I tyto vlastnosti jsou ovlivněné znamením, ve kterém jsme se narodili. Která znamení mají více tváří:

  • Blíženci
  • Váhy
  • Štír
  • Ryby

Blíženci

22. 5. až 21. 6. 

Samotná charakteristika Blíženců jsou dvě tváře, proto není divu, že se objevují v tomto seznamu. Blíženci jsou známí svojí družností a bravurně ovládají umění komunikace. Získané informace umí obratně použít proti vám a sem tam je okoření notnou dávkou drbů a pomluv. Velmi často tak ubližují svému okolí úmyslně i neúmyslně, ale následky neřeší. 

Váhy

23. 9. až 23. 10.

Zástupci tohoto znamení jsou sice bojovníci za spravedlnost, ale pokud se vy nebo nějaké okolnosti pro ně stanou nepohodlnými, okamžitě změní svůj názor a začnou jednat tak, aby bylo po jejich. Nebudou váhat použít jakékoliv prostředky. S Váhami buďte obzvláště opatrní. Je lepší mít je na své straně.  

Štír

24. 10. až 22. 11. 

Štírova touha po manipulaci a kontrole jej často svede ke lhaní. Štír se na vás bude zpočátku usmívat, chválit vás a hýčkat, dokud vás zcela neovládne. Jakmile se budete chtít vymanit ze Štírovy kontroly, poznáte i jeho další tváře. Štír totiž nesnese odmítnutí. Začne v něm klíčit nenávist, která zpočátku vypadat jako pouhé ignorování. Ale až to budete nejmíň čekat, ukáže vám svoji krutou tvář v podobě  důmyslných lží, které bude šířit v pracovním prostředí i vašem blízkém okolí, aby vás zcela zlomil. 

Ryby

21. 2. až 20. 3. 

Osoby narození v tomto znamení jsou velcí snílci, kteří neradi vstupují do konfliktů a radí se pohybují ve svém světě. Zdají se jako něžné víly plné pochopení. Při pocitu ohrožení, však ukáží vám i své další tváře plné hněvu, které je vedou i k šíření krutých nepravd. Jejich řeči berte v hněvu s velkým nadhledem, protože nikdy nevíte, zda to, co říkají je pravda.