Horoskopy

Semetriky podle znamení: těchto 5 žen doma nechcete

Semetriky podle znamení: těchto 5 žen doma nechcete

Najít si semetriku je největším očistcem každého muže. Může po vás bezdůvodně křiče, zakazovat vám, a dokonce vás napadat. V jakých znameních zvěrokruhu se nejčastěji rodí semetriky?

  • štír
  • blíženci
  • lev
  • panna
  • beran

Štír (24. října – 22. listopadu)

Obecně štíři nepatří mezi oblíbená znamení. Ženy narozené ve znamení štíra jsou na tom však ještě o poznání hůře. Vždy musí být po jejím, jinak bude vojna. Je velmi náladová a aby dosáhla svého, bude vás nestydatě manipulovat. Tato žena chce mít vše pod kontrolou, což může být pro muže velmi náročné.

Blíženci (22. května – 21. června)

U žen narozených ve znamení blížence nikdy nebudete vědět, která se vedle vás dnes ráno probudila. Jeden den je mazlivá a miluje vás, další den je odtažitá a nesnese, když se ji dotýkáte. Navíc je vyhledávačem senzací a bude si domů vodit kamarádky, aby klebetily u kávy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Není snad nic horšího, než když žena narozená ve znamení lva nemá dostatek pozornosti. Bude hystericky brečet nebo vám uprostřed společenské akce udělá scénu. Vše ale souvisí s tím, že pokud se ji nedostává pozornosti, nepřijde si dost dobrá. Pokud to ale má, je velmi arogantní. Dominance je její silná stránka.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ženy narozené ve znamení panny postrádají jakýkoliv smysl pro humor. Jejich život se točí jen kolem rodiny a dokonale vypadajícího domova. Nepřejte si ženy narozené ve znamení panny, pokud nebudete chápat organizační pořádek, nebo odložíte vidličku mezi lžíce v příborníku. To teprve poznáte opravdovou semetriku.

Beran (21. března – 20. dubna)

Ženy narozené ve znamení berana jsou velmi často vzteklé. Vybouchnou, a i když se během chvilky uklidní, napáchají při výbuchu velkou paseku. Nebudou mít žádní slitování a budou upřímnější ještě více než když jsou v dobré náladě.