Horoskopy

Nejvíce uhýbavá znamení: tito 4 klamou řečí těla

Nejvíce uhýbavá znamení: tito 4 klamou řečí těla

Protírání očních víček, uhýbání pohledem, mnutí rukou – to všechno a mnoho dalšího jsou znaky těla, které si kolikrát ani neuvědomujeme. Děláme je tehdy, kdy jsme nervózní, nebo když nejednáme čestně. Kdo jsou nejvíce uhýbavá znamení zvěrokruhu?

4 nejvíce uhýbavá znamení zvěrokruhu

Řečí těla kolikrát dokážeme prozradit více, než bychom si přáli. Přitom si to ani nemusíme uvědomovat, že něco takového děláme. Která znamení zvěrokruhu klamou tělem?

  • Štír
  • Blíženci
  • Kozoroh
  • Panna

Štír

Zrozenci Štíra jsou doslova mistři klamu. V tomto znamení se vyznat je opravdu tvrdý oříšek. Staví kolem sebe bariéru, za kterou se schovávají před okolním světem. Zpoza bariéry pak pozorují druhé a hodnotí je. Jakmile Štír jedná nečestně, dává si pozor na to, aby to na něm druhý nepoznal. Umí se ovládat a dokáže s řečí svého těla pracovat tak, aby to nebylo okaté. Ne vždy se to ale stoprocentně povede.

Blíženci

Mezi nejvíce uhýbavá znamení zvěrokruhu patří také Blíženci. Znamení, které v sobě ukrývá minimálně dvě tváře, a nikdy nevíte, se kterou z nich zrovna máte tu čest. Blíženci jsou ve své podstatě dobří lidé, ale někdy, kdy se snaží jednat ve svém vlastním zájmu, jsou schopni se uchýlit ke lži a neférovému jednání.

Kozoroh

Kozorozi jsou lidé, kteří tzv. jedou sami na sebe. To znamená, že jednají jen ve svém vlastním zájmu a pro dosažení svých cílů jsou ochotni kráčet i přes mrtvoly. Jakmile vědí, že vůči druhému nejednají fér, pak mají problém během hovoru udržet oční kontakt, potí se jim ruce, mnou si dlaně nebo si kříží paže na prsou. Poznáte na nich, že uhýbají, protože dělají něco špatného a dobře to vědí.

Panna

I Panny zařadíme mezi nejvíce uhýbavá znamení zvěrokruhu. Zrozenci tohoto znamení jsou perfekcionisté, kteří chtějí dosáhnout nejlepších výsledků za každé situace. Pracují-li s někým, kdo neodvádí práci na 100 %, pak se začnou chovat nadneseně a povrchně.