Horoskopy

Týdenní horoskop 16. – 22. říjen 2023. Býk se pokusí změnit životní styl, Střelce čekají nečekané výdaje

Týdenní horoskop 16. – 22. říjen 2023. Býk se pokusí změnit životní styl, Střelce čekají nečekané výdaje

Beran

Vzhledem k tomu, že dochází ke zlepšení vašeho zdravotního stavu, popřemýšlejte nad návštěvou posilovny. Nákupem nebo prodejem jakéhokoli majetku můžete vydělat značné množství peněz. Pokud máte nápad, jak byste si mohli přivydělat, nechte si ho pro sebe. Je totiž možné, že by ho někdo využil pro sebe a zkazil vám šance. Tento týden budete zažívat rodinné štěstí. Členové rodiny se snaží, abyste byli co nejspokojenější, a vy jim oplácíte stejnou mincí. Budete mít příležitost posunout svou kariéru kupředu.

Býk

Budete v pokušení provádět změny, které povedou k lepšímu životnímu stylu. Jen se ujistěte, že se neuchýlíte užívat doplňky stravy nebo jiné látky, které by vám mohly spíše uškodit. Zkuste se zaměřit na stravu založenou na ovoci, zelenině a libových proteinech, dostatečném pitném režimu. Neuškodí, když začnete cvičit jógu. Ta může prospět nejenom vašemu fyzickému, ale také duševnímu zdraví. v zaměstnání se budete muset vymanit z komfortní zóny, ale bude to stát za to.

Blíženci

Pokud jste se léčili s problémem souvisejícím s očima, můžete nyní zaznamenat příznivé výsledky. Budete mít spoustu příležitostí, jak vylepšit svou finanční situaci. Nad každou z nich se ale pořádně zamyslete, protože v některých případech může jít o podvod. Zkuste se zamyslet nad svými zlozvyky, protože mohou způsobit špatnou atmosféru v domácnosti. Toužíte po posunu v kariéře, nicméně si ještě budete muset počkat. Pokud potřebujete pomoc, řekněte si o ni. Jinak se vaše situace rapidně zhorší.

Rak

Tento týden můžete zjistit něco závažného, týkající se vašeho zdraví. Naslouchejte svému tělu, protože právě ono vám může ukázat, co potřebuje. Pro zlepšení zdraví se zaměřte na přijímání dostatečného množství vitamínů. Pokud už delší dobu přemýšlíte o dobré investici, tento týden se rozhodně nenechte unést. Veškeré investování odložte na později. Existuje totiž velká pravděpodobnost, že se stanete obětí podvodu. Neslibujte to, co nemůžete splnit, protože by to pro vás mohlo mít vážné důsledky.

Lev

Každodenní rutina vás nudí, a proto budete hledat něco nového. Naplánujte si výlet na zajímavé místo, přihlaste se do nového kurzu nebo si zkuste uvařit něco, co jste ještě nikdy nejedli. Máte hromadu nápadů, jak si ozvláštnit každý den, takže s chutí do toho! Nezapomeňte na sportovní aktivity, protože právě pohyb je to, co vám nejvíc chybí. Vyhněte se raději alkoholu a jiným omamným látkám, protože vám mohou způsobit velké škody. Neutrácejte za zbytečnosti jen proto, že jsou ve velké slevě.

Panna

Těšíte se dobrému zdraví a máte chuť ostatním ukázat, co ve vás vězí! Nebojíte se vrhnout do nových projektů a pracujete i sami na sobě. Doplnit si vzdělání nebo získat nové dovednosti se může vždy hodit. Navíc kolem vás panuje aura, která dokáže vyvolat dobrou náladu všude kolem. Vaše finanční situace je stabilní, což ale neznamená, že byste měli odmítat nabídky na přivýdělek. Výlet, který jste plánovali s rodinou, budete muset zrušit v důsledku špatného zdravotního stavu někoho z účastníků. To může způsobit smutnou náladu. Nezapomeňte na to, že vycestovat se dá i později!

Váhy

Jste pod tlakem a začínáte chápat, že důvodem mohou být potíže s penězi. Díky tomu, že se až příliš věnujete finančním a rodinným potížím, můžete zapomenout na zdravou stravu. Sníte to, co vám přijde pod ruku. Nedivte se proto, pokud budete trpět zažívacími obtížemi. Tento týden na vás čeká velice důležité rozhodnutí, které musíte udělat. Neuspěchejte ho a poraďte se se svými nejbližšími. Můžete získat určité finanční výhody. Vyvarujte se ale všech druhů investicí. Neciťte se jako oběť, když vás někdo nepochválí.

Štír

Váš duševní stav se mnohem zlepší, protože se vám daří ovládat stres. Umíte jej správně zpracovat, aniž byste jej potlačili. Hrozí vám nezávažná onemocnění, proto se hodí pracovat na své imunitě vhodně zvolenou stravou. Zkuste si uvařit zázvorový čaj. V zaměstnání se může vyskytnout nečekaný problém v oblasti, kterou jste už měli dávno uzavřenou. V rodině vládne příznivá atmosféra, což vám pomůže zachovat harmonii vašeho duševního stavu. Snažte se méně soustředit na to, co se vám nepodařilo, ale zaměřte se na to, jak to vyřešit.

Střelec

Jste náchylní ke stresu, proto byste si měli osvojit techniky, jak se ho zbavit. Pomůže vám vědomé dýchání, meditace, jóga, horká koupel s uklidňujícími esenciálními oleji a další relaxační procedury. Díky nim si zároveň odpočinete, což je něco, co potřebujete. Připravte se na nečekané výdaje. Naštěstí získáte současně možnost, jak můžete navýšit své příjmy, takže vaše finanční situace zůstane stabilní. Budete hrdí na práci, kterou jste v zaměstnání odvedli. I když o sobě někdy pochybujete, uvědomte si, že tam, kde jste, jste se dostali vlastní pílí.

Kozoroh

Potýkáte se s finančními problémy, které jsou příčinou zhoršeného duševního stavu. Nepomáhá ani stres, který zažíváte na pracovišti. Své vnitřní napětí budete řešit nevhodnou cestou – způsobíte rozpory v domácnosti. Uvědomte si, že vaši blízcí za vaše problémy nemohou. Snažte se proto uvažovat racionálně, abyste všechny problémy vyřešili. Snažte se nejednat pod vlivem emocí. Věnujte pozornost tomu, co jíte. Abyste vzniklý chaos zvládli, budete potřebovat velké množství energie.

Vodnář

Po zdravotní stránce se nemáte čeho obávat. Přesto je dobré starat se o své tělo preventivně. Jezte zdravě a nezapomeňte na dostatečný pohyb. Je možné, že se budete muset postarat o někoho z vaší rodiny, což vám vyslouží respekt ostatních. Můžete získat nové zdroje příjmů, což vám umožní vytvořit si finanční rezervu. Neutrácejte za nesmysly a nepůjčujte peníze lidem, kterým nevěříte, že vám je vrátí.

Ryby

Díky svým špatným stravovacím návykům se můžete dostat do zdravotních potíží. Nezahrávejte si se svým zdravím. Snažte se co nejvíce pít, protože pitný režim je další oblastí, kterou podceňujete. Budete mít příležitost zlepšit svou finanční situaci, protože začínáte chápat, jak byste měli investovat. Nepřestávejte být opatrní, protože jedna neuvážená akce může způsobit velkou ztrátu. Je možné, že ve vaší domácnosti se pokazí větší spotřebič, který není nejlevnější. V zaměstnání se také mohou vyskytnout potíže, takže na konci týdne budete mít pocit, že se proti vám všechno spiklo. Nebojte se, všechno se obrátí k dobrému.