Horoskopy

Která znamení horoskopu jsou nejvíce naivní?

Která znamení horoskopu jsou nejvíce naivní?

Jste-li příliš důvěřiví a naivní, v životě to nebudete mít lehké, pokud se neobklopíte těmi správnými lidmi. To je ne vždy možné. Pokud jste se narodila v jednom z těchto znamení, jste příliš důvěřivá a vaše problémy nejčastěji vznikají tím, že si neověřujete fakta, než něco začnete dělat.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste na tom nejhůře z celého zvěrokruhu, protože jste příliš hodná. Nehledě na to, kolik lidí vás již zklamalo, nikdy si nepřipustíte, že tento člověk, kterého jste zrovna potkali, se k vám zachová nečestně. Vždy v lidech vidíte jen to dobré. Vaši přátelé vám určitě častokrát říkají, že byste neměla bezmezně věřit všem lidem, ale vy máte svoji hlavu. Někdy se vám to hořce nevyplatilo, jindy jste si díky svému chování našla nové přátele.

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete pro všechny jen to nejlepší, chcete, aby si všichni byli rovni. To mimo jiné také znamená, že ve snaze všechno urovnat, aby to vyhovovalo všem, zapomínáte používat logické uvažování. Místo toho se řídíte pouze srdcem. Ne vždy si uvědomujete, že někdo se k vám může zachovat nečestně a poskytnout vám špatné informace. Máte příliš neposkvrněnou mysl na to, abyste si to uvědomila.

Beran (21. března – 19. dubna)

Většinou sebou nenecháte zametat a špatné úmysly odhalíte téměř okamžitě. Jiná věc je, když jste zamilovaná nebo v případě vaší nejlepší kamarádky. Tisíc lidí kolem vás vám může říkat, že tento člověk je špatný a naprosto se k vám nehodí – vy to musíte zažít na vlastní kůži, abyste tomu uvěřila.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš optimismus je skvělý, avšak ne vždy nápomocný. Věříte, že všichni lidé, které potkáte, jsou čestní a nechtějí vám ublížit. To je mnohdy váš mylný názor, který vás srazí na kolena. Na druhou stranu jste hodná ke všem ostatním lidem, což ocení především ti, k nimž život nebyl vždy milý, a pomáháte těm, kteří jsou na dně.

Rak (22. června – 22. července)

Jste hodně důvěřivá a proto jste i naivní. Jste schopna uvěřit komukoli, koho znáte a o kom si nemyslíte, že by vás dokázal zklamat. I takoví lidé mezi námi chodí a ani vám se bohužel nevyhnou. Naopak cizím lidem máte tendenci nevěřit vůbec, dokud je blíže nepoznáte. A známí vašich známých? Ti na vás bohužel většinou působí pozitivním dojmem, což není vždy dobře.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vašemu okolí by se mohlo zdát, že jste hodně nedůvěřivá žena. Zčásti je to pravda, nedůvěřujete cizím lidem a u všech si ověřujete, zda jsou k vám upřímní či nikoli. Problém nastává, jakmile se někdo dostane do vašeho malého přátelského kruhu a využije toho. Takovým přátelům jste schopna uvěřit cokoli a příliš nepřemýšlíte nad tím, zda to, co dotyčný říká, je pravda.