Krása a módaMóda

Plážové oblékání pro ženy v každém věku: Máme několik tipů

Plážové oblékání pro ženy v každém věku: Máme několik tipů

Chystáte-li se během léta na dovolenou na pláž, tak si kromě plavek, klobouku a slunečních brýlí přibalte do cestovního zavazadla i vhodné oblečení. Mělo by být pohodlné a prodyšné.

V jakém plážovém oblečení budete IN?

Chybu neuděláte s plážovým kimonem, které bude ušito z lehkého materiálu, různých střihů. Pokud máte postavu normální nebo štíhlou, pořiďte si slim fit kousek. Jsou-li vaše křivky zaoblenější, pak si oblékněte kimono regular fit. Na pláž si můžete obléknout i pestrobarevnou, květovanou tuniku. Vrchní díl plavek nebo i plavky celé dokonale doplní sukně s plizem nebo trapézové. Patříte-li mezi milovnice kalhot, i vy si přijdete na své. Dokonalý look vykouzlí plátěné kalhoty opatřené vyšším pasem. Vedle nesáhnete ani, když si obléknete kraťasy regular fit, které budou mít vyšší pas. Na plavky se hodí i bavlněná trička volnějšího střihu s prodlouženou délkou.

Barvy, vzory a motivy

Nejen vhodný kousek oblečení, ale také jeho barva nebo vzorování hrají důležitou roli. IN budete v případě, že zvolíte svůj plážový outfit v barvách přírodních či pastelových. Mezi takové patří oříšková, pistáciová, meruňková nebo krémová barva. Libovolnou kombinaci pak poskytne i černá nebo bílá barva.

Co se vzorování týká, tak vedou vzory květované – s malými i většími květy, nebo se zvířecími motivy. Mezi materiály hrají prim především přírodní druhy. Nejen, že jsou prodyšné, ale také se příjemně nosí a kromě toho jsou udržitelné.

A co obuv?

Vždy sáhněte pro kousky, které budou prodyšné. Vhodnou volbou jsou žabky, které mají protiskluzovou podrážku. Poskytují u vody větší bezpečí. Další variantou jsou letní sandály. Mohou být elegantní nebo klidně i sportovního ladění. Vybírejte takové kousky, které budou polstrované. Dokonale vás ochrání proti nepříjemným otlakům. Chybu neuděláte ani s různými nazouváky nebo pantoflemi. Chystáte-li se na pláži sportovat, obujte si sneakersky, které budou mít odpruženou podrážku a prodyšný vršek. Zvolit můžete i vyšší, kotníčkovou variantu.