Krása a módaMóda

Nejkrásnější zimní boty: 5 tipů na trendy kousky

Nejkrásnější zimní boty: 5 tipů na trendy kousky

V oblasti módní obuvi představuje zima velmi oblíbené období, jelikož se člověk může vyřádit nejen s ohledem na barvu nebo materiál, ale také tvar a výšku. Zimní boty jsou k dostání v celém spektru tvarů i výšky a velmi dobře se kombinují se sukní, šaty, kalhotami a také kabátem, současné trendy navíc přejí poměrně robustním řešením, víte tedy jaký nový model si pro letošní zimu ještě pořídí.

Trendy v obuvi pro letošní zimu

Zimní obuv vy měla plnit především funkci ochrannou a tepelně izolační, abyste se v nich cítily dobře hlavně v mrazivějších dnech. Neznamená to však, že musíte nutně rezignovat na módní a designové provedení. Zde jsou ty nejhezčí zimní boty, které jsou podle posledního trendu.

Chelsea boty

Pokud preferujete nižší modely, rozhodně se zaměřte na tzv. Chelsea boty, které jsou letos opravdu módní. Jedná se o kotníkové boty bez zapínání, které mají po stranách gumu a působí opravdu celistvým a velmi efektním dojmem. Výhodné jsou zvláště v případě, že preferujete kalhoty, ke kterým se velmi dobře hodí. Nejčastěji se vyrábí v černé nebo tmavě hnědé barvě.

Vysoké mušketýrky

Máte-li raději kozačky a vyžíváte se v kratších sukních, rozhodně si pořiďte tzv. mušketýrky. Jedná se o velmi vysoké kozačky, které končí až nad koleny a velmi dobře se kombinují právě s kratším oblečením (módní kraťasy, kratší sukně).

Motorkářský styl

Hitem letošní zimní sezóny v oblasti obuvi je motorkářský styl, tedy robustní boty nejčastěji do půli lýtek s vyšší podrážkou a dezénem. Jsou velmi pevné a pohodlné. Pokud si tedy nepotrpíte na jehlové podpatky, tento styl vám rozhodně sedne. Výborně se hodí k sukním, kratším, ale i delším a širším kalhotám.

Kotníkové boty s masivním podpatkem

Zvýšené boty sahající pouze nad kotníky jsou v kurzu dlouhodobě a tvoří konzervativní alternativu vysokých kozaček. Ideálně se kombinují s kalhotami, pokud tedy preferujete střízlivější a praktičtější styl oblékání, tento typ obuvi vám pomůže vnést do něj nádech netradiční ženskosti.

Kozačky po kolena bez podpatku

Plochá podrážka je u kozaček také něčím, co se často nevyužívá, díky této kombinaci však můžete dosáhnout opravdu efektního vzhledu. Kombinace vysoké boty s podrážkou bez podpatku je ideální na dlouhé nošení a procházky a užijete si je na mnoho aktivit venku.