Krása a módaMóda

Nejhorší rifle: Tyhle 3 typy se nepovedly

Nejhorší rifle: Tyhle 3 typy se nepovedly

Džínovina je materiál, který se v našich končinách těší popularitě od konce 70. let. A není divu. Rifle jsou totiž nadčasové a dají se vynést téměř ke každé události. Přesto se ale návrhářům ne vždy zadaří a představí takové kousky, nad kterými zůstává rozum stát. V dnešním článku si povíme, který rifle jsou ty nejhorší z nejhorších.

Džíny s vysokým trojitým pasem

Džíny s vysokým pasem jsou trendy už několik let. Nejen, že skryjí nedostatky, což ocení především ženy, které mají větší bříško či boky. Jedním z dalších plusů je také fakt, že se při nošení nemusíte obávat, že vám bude foukat na záda, což ocení vaše ledviny a záda vůbec.

Přesto ale ASOS přišel s „vychytávkou“, kdy si řekl, že jeden vysoký pas nestačí. A vytvořil džíny, které mají pasy rovnou tři. Tyto rifle se dodávaly v modré barvě Vogue Blue se surovým lemem a rovnými nohavicemi. A na tom by nebylo nic divného. Vlastně by byly docela cool. Tedy až na ty tři pasy.

Ano, čtete správně. Tři pasy! Otázkou tak je, kdo by nosil takové kalhoty. Jak se ale říká – každé zboží má svého kupce. A to i tyto kalhoty, které jsou v současné době vyprodané. Zdá se tak, že móda opravdu nemá žádné hranice.

Skinny nebo džíny s širokými nohavicemi?

Všechny moc dobře známe dny, kdy se nemůžeme rozhodnout, zda obléci skinny džíny nebo džíny s širokými nohavicemi. Napadlo vás ale někdo spojit obojí? Protože návrhářku Ksenii Schnaider ano. A vytvořila tak džíny á la Jekyll a Hyde, které mají jednu nohavici šitou ve stylu skinny jeans a druhou nohavici širokou ve stylu „právě jsem se vrátila z Woodstocku“.

A budete se divit, ale i tento šílený kousek má svého kupce. A neprodávají se zrovna levně. Pořídit si je můžete za téměř 9 000,- korun! Byly by jste ale ochotné do tohoto nevkusného kousku investovat?

Příliš mnoho řetězů

Mladší generace pamatují trend řetězu na džínech, který většinu vedl od kapsy k pásku. A tím větší řetěz, tím lepší. A i tentokrát na řadu přichází ASOS, který se rozhodl na scénu vystoupit z džínami, které jsou komplet pokryté řetízky.

Džíny zvané The Ragged Priest Black Label Chain zdobí desítka řetězů, které vypadají jak malí hadi. Zdá se, že ASOS zastává heslo „čím více, tím lépe“. Kdo by ale chtěl vypadat jako někdo, kdo právě vykradl železářství?