Krása a módaMóda

Co nosit teď v prosinci: Poradíme dle posledních trendů

Co nosit teď v prosinci: Poradíme dle posledních trendů

Prosinec je měsíc, který s sebou přináší chladné zimní počasí. Co by rozhodně nemělo chybět ve vašem šatníku?

Šaty vyrobené z úpletoviny

Šaty vyrobené z úpletového materiálu představují praktický a vkusný kousek šatníku. Můžete je obléci na nákupy, na setkání s přáteli, do práce i na pracovní schůzku. Vypadají skvěle i ke kozačkám na podpatku. Nemusíte přemýšlet, co zkombinujete, neboť představují hotový outfit. K nejvíce oblíbeným barvám patří černý, šedý, hnědý, tmavě modrý nebo bílý barevný odstín. Také se nabízí výběr nespočtu různých délek. V nabídce naleznete šaty volnějších či přiléhavých střihů. Záleží jen na tom, jaký styl preferujete.

Co dělá úpletové šaty tak jedinečnými kousky? Volit můžete různé styly, barvy i materiály. Šaty vyrobené z úpletu jsou pohodlné, tudíž ideální pro běžné každodenní nošení. Kromě toho je velice snadno zkombinujete s dalšími kousky šatníku a s celou řadou módních doplňků. Můžete je doladit třeba páskem nebo šátkem na krk. Hodí se k nim různé druhy šperků. Pro chladné zimní dny můžete sáhnout do nabídky úpletových šatů s dlouhými rukávy a vyrobenými z teplejších druhů úpletů. Takové materiály vás udrží v teple a dobře izolují. Vybrat si můžete kousky ušité z přírodních nebo syntetických druhů materiálů, které nabízejí různé vlastnosti. Milovnicím elegance by rozhodně v šatníku neměly chybět úpletové šaty v černé barvě.

Elegantní kabáty

Elegantní kabáty jednoduchého stylu v černé, bílé, béžové nebo hnědé barvě představují oblíbenou klasiku. Můžete je obléci k jakémukoli outfitu, dodají mu elegantní vzhled. Jen dejte pozor na délku, která by měla sahat alespoň ke kolenům, ideálně do poloviny lýtek. Chcete-li kabát obléci ke klasickému outfitu, měl by odpovídat zbytku obleční. Navíc by vás měl chránit proti chladnému zimnímu počasí a nízkým teplotám. Udrží vás v teple a brání nastydnutí. Jaký zvolit materiál? Na něm opravdu záleží. Ideální volbou je vlna, která nejen zahřeje, ale také je odolná vůči vlhku. Dobrou možností je i vlna v kombinaci s polyesterem nebo hedvábím. Také nylon není úplně od věci.

Dámské kozačky na vyšším podpatku

Pokud patříte mezi milovnice šatů, rozhodně by vám v šatníku neměly chybět kozačky na podpatku, ideálně vysokém. Jsou vhodné jak k šatům, tak i k sukni. Vysoký podpatek vám dodá elegantní a sexy vzhled.