Horoskopy

Týdenní horoskop 9. – 15. říjen 2023. Beran se zbaví finančních problémů, Kozoroh bude přitažlivý pro opačné pohlaví

Týdenní horoskop 9. – 15. říjen 2023. Beran se zbaví finančních problémů, Kozoroh bude přitažlivý pro opačné pohlaví

Beran

Tento týden budete mít příležitost odpočinout si od každodenní rutiny. Můžete využít jakékoli příležitosti – ať už se jedná o procházku s přítelem, nebo cestování do vzdálených míst. Dejte si pozor na nohy, hrozí jim úrazy. Noste raději pevnou obuv. Všechny druhy finančních problémů budou odstraněny na začátku týdne. Díky tomu budete uvolněni ze stresu, který pociťujete. Nevyhnete se nákupům důležitých věcí do domácnosti. Neváhejte uspořádat setkání s přáteli, protože společnost nejbližších je to, co teď potřebujete.

Býk

Nemůžete očekávat zlepšení svého zdravotního stavu. Přesto zaznamenáte zlepšení po duševní stránce. Pomohou vám k tomu přátelé, takže se jejich společnosti rozhodně nevyhýbejte. Je pravděpodobné, že budete finančně pomáhat někomu z rodiny. Lidi kolem sebe můžete ovlivnit také díky svým znalostem. Vaše dobrosrdečnost vzbudí zájem u opačného pohlaví. Tento týden bude příznivý z hlediska kariéry. Je ale možné, že se budete muset naučit něco nového.

Blíženci

Zaměřte se na své stravovací návyky, protože je pravděpodobné, že vám chybí některý z vitamínů. Začleňte do své stravy více ovoce a zeleniny. Naslouchejte svému tělu, protože právě ono vám poradí nejlépe. Je dobrý čas pro realitní nebo finanční transakce. Snažte se ale vyhnout větším finančním částkám. Vhodná je také porada s odborníkem předem. Budete na sebe přitahovat pozornost okolí. Snažte se proto jednat tak, abyste ostatní motivovali k něčemu novému. Na pracovišti sdílíte obdiv za svou tvrdou práci.

Rak

Zařaďte do svého jídelníčku zelenou listovou zeleninu, protože právě ona obsahuje živiny, které vám schází. Snažte sníst také jeden kus ovoce denně, nejlépe v dopoledních hodinách. Díky tomu se můžete vyhnout nemocem. Budete muset pomoci někomu z rodiny, i když to bude znamenat, že vás to vyčerpá. Je pravděpodobné, že vaše finanční situace se zhorší v důsledku nečekaného výdaje. Rozhodnutí, která uděláte pod vlivem emocí, mohou v budoucnosti přinést problémy. Proto je třeba snažit se zachovat chladnou hlavu za všech okolností.

Lev

Po zdravotní stránce na tom budete velmi dobře. Žádnou novou nemoc nechytíte, a ty chronické zmírní své projevy. Můžete se cítit velice dobře a vitálně. Nevynakládáte příliš velké úsilí na hromadění majetku. Je načase začít si dávat peníze stranou. Pokud ve vaší rodině existuje nějaký spor, hvězdy přejí k jeho vyřešení. Nebojte se udělat první krok. Taktéž se můžete vyjádřit k rodinným záležitostem, váš názor bude ostatní zajímat. Je vhodný čas přihlásit se do nějakého kroužku, kde se můžete přiučit něco nového.

Panna

Je pravděpodobné, že tento týden zažijete něco, co ve vás vyvolá smutek. Berte to jako cenu za to, že díky smutku si můžeme náležitě užívat jiných, příjemnějších pocitů. Při jednání s ostatními se snažte zůstat v klidu. Můžete očekávat peněžní zisky. Díky tomu budete moci poskytnout peníze někomu z rodiny, kdo se ocitne ve finanční krizi. Můžete se zkontaktovat se členy širší rodiny, které jste už delší dobu neviděli. Napomoci tomu může společenská akce, na kterou jste vyrazili na poslední chvíli. V zaměstnání můžete dostat zajímavou pracovní nabídku.

Váhy

Je načase začít konečně cvičit. Po stravovací stránce jste se hodně zlepšili, dostává se vám vyváženější stravy, která vám poskytuje vše potřebné. S pohybem je ale potřeba něco udělat. Možná motivujete k pohybu i ostatní členy rodiny. Budete se cítit dobře a navíc podpoříte vzájemné vztahy. Pokud se dlouhodobě potýkáte s problémy s penězi, budete mít příležitost tuto situaci vyřešit. Vyhnete se tak právním problémům. Ve vaší rodině se vyskytuje člen se zdravotními obtížemi. O jeho situaci se dozvíte náhodou, poradíte ale něco, co mu skutečně pomůže.

Štír

Je třeba dbát o své zdraví. Naplánujte si každodenní procházky ráno a večer. Vyhýbejte se prašným místům, v ohrožení jsou vaše plíce. Ideální je strávit co nejvíce času v přírodě. Někdo z rodiny vás požádá o pomoc s prací. I když si nejste jistí, jestli na to stačíte, může to posloužit k utužení vzájemných vztahů a dobití energie. Vyvarujte se podezřívavosti vůči členům rodiny i svému partnerovi. Mohou za to vaše rozvířené emoce a ne jejich nepoctivost. Práce pod tlakem vás sice stresuje, dokážete ale ze sebe dostat to nejlepší.

Střelec

Víte, co je pro vaše zdraví dobré, ostatní ale nechápou vaše rozhodnutí. Můžete být tak trochu na hraně, protože odmítáte tradiční způsoby léčby. To ale neznamená, že jdete špatnou cestou. Než se rozhodnete užívat nějakou bylinku, zjistěte si také možné kontraindikace. Vyhýbejte se alkoholu. Pokud budete pracovat spolehlivě a soustředěně, můžete si tento týden přivydělat. V domácnosti se některý ze členů pokusí o změnu, která se vám zásadně nezamlouvá. To může vyvolat konflikt. Snažte se ustoupit. Změny jsou zapotřebí, nezůstávejte pořád na jednom místě.

Kozoroh

Zaměřte se na svou stravu a proveďte úpravy. Je třeba dostávat co nejvíce živin z potravy, a ne z doplňků stravy. Potrava je důležitá nejenom pro vaše tělo, ale i pro váš duševní stav. Zaměřte se na co nejvíce domácí stravy, kterou si připravíte z čerstvých surovin. Vyhýbejte se příliš kořeněným jídlům. Hrozí vám nedostatek financí, protože zbytečně utrácíte za zbytečnosti. Je třeba začít se konečně krotit ve výdajích. Vaše znalosti mohou ovlivnit lidi kolem vás. I když jsou spíše teoretické povahy. Budete přitažliví pro opačné pohlaví.

Vodnář

Po zdravotní stránce je všechno v pořádku. Aby to tak zůstalo, zaměřte se každé ráno na rozcvičku. Rozlišujte mezi prací a soukromí a jednotlivé sektory do sebe nemíchejte. Máte tendence utrácet až příliš. Je zapotřebí začít si šetřit nějaké peníze na budoucí nečekané výdaje. Snažte se neutrácet za zbytečnosti. Můžete získat finanční přilepšení, nebojte se využít příležitosti. Cítíte se oproti svým kolegům méněcenní. Je zapotřebí zapracovat na své sebedůvěře. Pamatujte si, že na dané pracovní pozici jste díky svých schopnostem a ne proto, že jste měli štěstí u výběrového řízení.

Ryby

I když se o vás pokouší negativní nálada a deprese, braňte se zuby nehty! Zapracujte na relaxačních činnostech, věnujte se cvičení a meditaci. Tyto techniky vám mohou pomoci vyrovnat se s nezdary, které vás potkali. Myslete kreativně. Tento týden vás čeká důležité rozhodnutí. Nechte si ho pořádně projít hlavou. Dejte si pozor na své peníze, hrozí vám jejich ztráta. Může to být v důsledku krádeže, ztráty či špatné investice. Hrozí vám konflikty v domácnosti. Respektujte názory ostatních a naslouchejte jejich pocitům.