Krása a módaMóda

Oblečení z Lidlu: Styl za rozumnou cenu nebo kompromis kvality?

Oblečení z Lidlu: Styl za rozumnou cenu nebo kompromis kvality?

Milé dámy, Lidl je obchod, kde jsou k dostání jak potraviny, tak oblečení. Na oblečení se zaměříme. Každá z vás má jiný vkus, jiné požadavky na materiál, střih i estetickou a funkční stránku oblečení. Některé z vás považují oblečení z tohoto obchodu za kompromis kvality, jiné za osobitý styl za rozumnou cenu. Projdeme si společně sortiment, který je pro vás vhodný.

Styl za rozumnou cenu

Oblečení pro děti

Oblečení pro děti je vhodné i výhodné zde nakupovat. Sortiment se skládá z praktických kusů, které děti dosyta užijí. Nalezneme zde nepromokavé zateplené nebo nezateplené bundy či pláštěnky. Dalším oblíbeným kouskem jsou nepromokavé kalhoty s kšandami, které jsou odolné i proti větru. Varianty opět zateplené či nezateplené. Výhodou je, že kalhoty můžete obléknout přes legíny nebo tenké tepláčky, které jsou zde také k dostání v různých barevných variantách. Dobře se prodávají i dětské holínky. Na blížící se podzimní, potažmo zimní počasí se bude hodit i softshellový overal s podšívkou. Trička, kraťasy, mikiny zde také najdeme.

Oblečení pro ženy na doma a volný čas

Co si budeme dámy říkat, doma se zkrátka chcete cítit pohodlně. Když přijdete z práce domů, řada z vás se převlékne do pohodlného oblečení. To vůbec neznamená, že v tomto oblečení nemůžete vypadat šik. Když si pořídíte nějaké kousky z tohoto obchodu, budete vypadat stylově, budete se cítit příjemně a klidně se můžete svému partnerovi či manželovi pochlubit utracenou částkou. Mezi takové kousky zmíníme například domácí soupravy (mikina a tepláky), různé druhy legín, trika s dlouhými rukávy s vysokým podílem bavlny.

Oblečení pro nastávající maminky a pro maminky s malými dětmi

Těhotenské šaty a těhotenskou bundu tu můžete také sehnat.

Nevhodné

Do zaměstnání

Pokud nejste cvičitelka jógy, ale například asistentka v mezinárodní kanceláři či účetní, pak oblečení do zaměstnání vybírejte z jiných možností.

Do společnosti

Do divadla, na koncert, na ples nebo na promoci svých dětí či na firemní večírek zvolte outfit z jiného obchodu.

Přejeme mnoho příjemných chvil při vybírání vašeho outfitu.