Krása a módaMóda

Styl a šarm Francouzek: Zkuste těchto 5 jejich tipů na podzimní módu

Styl a šarm Francouzek: Zkuste těchto 5 jejich tipů na podzimní módu

Podzimní Francie má něco do sebe. Tato krásná země se po letním návalu turistů trochu zklidní a stromy se začínají zbarvovat a dodávají této zemi ještě kouzelnější atmosféru. A co v takovém období nosí Francouzky? Pojďte se s námi inspirovat.

Blejzr

Blejzr je podzimní módní základ všech Francouzek. Je to dokonalý svrchní kousek, který dokáže pozvednout každý outfit. Tuto sezónu však investujte do oversized blejzru, pod který můžete navléct  pěkný kašmírový svetr, když teploty klesnou. Letošní podzim jsou trendy barvy jako námořnická modř, šedá, vínová nebo černá. Co se týče potisků, volte ty nadčasové, jako jsou pruhy nebo kostky. Skvělou zprávou je také fakt, že blejzr je natolik neutrální, že ho můžete nosit opravdu se vším.

Modré džíny

Není klasičtějšího stylu než modré džíny. Právě ty jsou vynikajícím základem a nezbytnou součástí každého šatníku. Tuto sezónu jsou v módě širší džíny, které se skvěle kombinují s výraznými kozačkami. Celkový vzhled můžete doplnit o šusťákovou bundu nebo luxusní kabát. Skvělou volbou bude ten v krémové barvě.

A jaké boty k takovému outfitu volit? Krom toho, že na podzim jsou chic klasické baleríny, dalším z trendům je obdoba vojenských bot. Nejen, že jsou funkční, ale nadmíru pohodlné!

Elegantní kabát

Elegantní kabát dokáže proměnit jakýkoli outfit v něco vkusného. Letošní podzim se nejlepší podzimní kabáty vracejí k základům v klasických barvách. To znamená námořnickou modř, černou, krémovou nebo šedou a nezapomínejte ani na siluety.

Svetrové vesty

Nejenže jsou dokonalým pohodlným kouskem pro každodenní pobyt doma, ale svetrové vesty jsou ideální volbou pro vrstvení. Nepřidávají totiž objem jako například hrubé úplety. Obléct je můžete  s nejpohodlnějšími kalhotami, abyste vypadali elegantně nebo je přehoďte přes vaší oblíbenou blůzu a vytvořte si tak outfit dne, který vás zahřeje a zároveň zůstanete elegantní.

Plisované kalhoty se širokými nohavicemi

Plisování dodává kalhotám nádech klasické rafinovanosti a povyšuje je na univerzální kousek, který může plynule přecházet z neformálního do formálního prostředí. Tyto kalhoty vám poskytnou teplo a navíc se v nich můžete naprosto volně pohybovat, aniž by vás někde něco škrtilo.