Krása a módaMóda

Kalhoty pro větší bříško: zvolte správně a zakryjte nedokonalosti

Kalhoty pro větší bříško: zvolte správně a zakryjte nedokonalosti

Trápí vás pár kilo navíc v oblasti břicha? Snažíte se zhubnout, ale bříško stále zůstává? Zůstalo vám bříško po porodu a na cvičení stále nemáte čas? Poradíme vám, jak se správně obléknout a jaké kalhoty zvolit, abyste bříško skryly.

Kalhoty do pasu jako základ

Kalhoty s vyšším pasem by neměly chybět v šatníku žádné plnoštíhlé ženy. Dokážou totiž zamaskovat větší bříško. Obléci k nim musíte volnější top. Pokud se potřebujete cítit hlavně pohodlně, můžete vyzkoušet i kalhoty těhotenské. Zaručeně vás nebudou nikde tlačit ani škrtit.

Tip pro vás: Pod kalhoty si oblečte stahovací spodní prádlo. Nejenže vás zeštíhlí, ale vytvaruje také vaše boky. Chcete si na sebe vzít legíny? Můžete. Pod ně si ale oblečte stahovací prádlo a k nim halenku, která bude zakrývat nejen vaše bříško, ale i vaše hýždě.

Vhodné topy a halenky

Nezáleží jen na vhodných kalhotách, ale s rozvahou je třeba volit i další kousky oblečení. Máte-li kila navíc v oblasti pasu, volte kombinaci úzkých kalhot s delšími a volnějšími topy a halenkami. Vhodné jsou také topy, které se rozšiřují pod prsy. Bát se nemusíte ani vzorů a barev, které odvedou pozornost jinam (na oblast hrudníku a k ňadrům).

Tip pro vás: Dejte si pozor na spodní lemy na halenkách, které dělají na břichu nehezkou „bublinu“.

Jakým kalhotám se určitě vyhnout, pokud máte větší bříško

  • příliš upnuté a malé kalhoty
  • vzorované kalhoty, které opticky přidávají na váze
  • bokové kalhoty, přes které bude bříško „přetékat“
  • pásky, vázání a mašle v oblasti pasu (všechny tyto věci by na vaše větší bříško zbytečně upozornily)
  • kalhoty v kombinaci s halenkou zastrčenou do kalhot